top of page

Jouw glimlach begint al bij de voordeur met de nieuwe kapstokken collecties: Stones en Parco van Eva van de Ven in samenwerking met Spinder Design.

STONES

De inspiratie voor Stones, komt voort uit mijn liefde voor kristallen en stenen. Ze lijken op de voorzichtig gestapelde stenen torentjes die je vaak in de natuur ziet. Ook wel bekend als steenmannetjes. Deze organische vormen zijn vertaald naar gebalanceerde stalen ontwerpen, waarin haakjes voor jassen, hoeden en sjaals slim zijn verstopt. Er is een grote versie voor de gang en een kleine versie voor bijvoorbeeld de slaapkamer

PARCO 

De houten Parco kapstokken zijn minstens zo toepasbaar. Het is een kapstok-paneel voor in de keuken, badkamer, slaapkamer of hal, voor grote aantallen jassen, tassen, handdoeken of hoeden. Ook hier is een kleine variant van gemaakt: voor je sleutels, sieraden of voor op de kinderkamer bijvoorbeeld. Precies daar waar je altijd nog wat spulletjes kwijt wilt, maar je niet precies weet hoe of waar. Het paneel ziet er ook leeg aantrekkelijk uit en je kan er twee of meer boven elkaar plaatsen. Daarnaast heeft de Parco door de vormgeving ook nog eens een akoestisch dempende werking. Hij is verkrijgbaar in naturel of donker hout, maar je kan hem natuurlijk ook de kleur verven die je zelf wilt. 

DESIGN

bottom of page