top of page

Ik ben een allround styliste die te zien is in het programma "Vtwonen weer verliefd op je huis".

Mijn werkzaamheden zijn heel divers en nog steeds in ontwikkeling. Van totale make-overs tot korte adviesgesprekken, een ontwerp van scratch of juist de finishing touch. Daarnaast heb ik een showroom in Amsterdam die ik aan het uitbreiden ben tot ware inspiratieruimte. 

 

Een langdurige droom van mij is om een eigen productenlijn te ontwerpen en daar ben ik het afgelopen jaar flink mee bezig geweest. Met mijn passie voor interieur en een hoofd dat altijd overloopt met nieuwe ideeën zal het hier niet bij blijven. 

 

Graag geef ik lezingen en workshops met als doel anderen te inspireren en motiveren en kennis over te dragen.

EVA VAN DE VEN

OVER MIJ

Ik ben opgegroeid in een creatief gezin en heb de wereld rondgereisd, wat me een brede kijk op de wereld en medeleven heeft bijgebracht. Mijn nieuwsgierigheid naar verschillende culturen en mensen is een constante bron van inspiratie in mijn werk.

CV

Met meer dan twaalf jaar ervaring als setdresser voor bekende televisieprogramma's en reclames, heb ik een sterke basis opgebouwd in het creëren van visueel aantrekkelijke en functionele ruimtes. Deze ervaring heeft me in staat gesteld om mijn passie voor interieurontwerp te omarmen, zowel voor openbare gelegenheden als particuliere woningen.

Daarnaast ben ik al zes jaar een van de stylisten van het populaire programma "vtwonen - Weer verliefd op je huis." Het afgelopen jaar ben ik nog dichter bij mensen thuis gekomen met het nieuwe format "vtwonen - De Stijl van Eva" voor het AD, waarin ik mini-make-overs geef in ruil voor zelfgemaakte streekgerechten.

MIJN THUIS

Samen met mijn dochter Philipa woon ik in een charmant oud dijkhuisje in Amsterdam-West. Ons huis is geen showroom, maar een warme en gastvrije plek waar iedereen zich meteen thuisvoelt. De geschiedenis van een huis en de energie die het draagt, zijn voor mij van onschatbare waarde.

Ik hecht veel waarde aan mijn collectie edelstenen, die bijdragen aan de positieve energie in ons huis. Daarnaast zijn er enkele items met een verhaal, zoals een poef van Polspotten die ik heb overgekocht van de GTST-set toen ik daar als setdresser werkte, en een Berber-tapijt voor de kamer van mijn dochter, gekocht in Marrakesh toen ik zwanger was van haar.

MIJN STIJL

Het samensmelten van verschillende stijlen, het combineren van oude en nieuwe ideeën, het verkennen van nieuwe kleurencombinaties en het integreren van op maat gemaakte items in een interieur zijn de aspecten van mijn werk waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Elk interieur is een unieke mix van elementen. Voor mij ligt de uitdaging niet in het volgen van een vast recept, maar in het vertalen van de persoonlijkheid van de bewoner naar tastbare ruimtes en sfeer.

 

MIJN MISSIE

Het hoogst haalbare doel in mijn ontwerpen is om interieurs te creëren die de unieke persoonlijkheid en alle wensen van de bewoners weerspiegelen.

bottom of page