top of page

SHOWROOM

Onze fantastische showroom midden in Amsterdam is het hart van ons bedrijf. Hier maken we onze ontwerpen, bieden we adviesgesprekken en kun je uiteraard onze producten zien en uitproberen. 

ADVIESGESPREK

Wil je aan de slag met jouw interieur, maar weet je nog niet hoe?

Dan is een adviesgesprek bij ons in de showroom misschien iets voor jou.

In onze showroom hebben we een ruime keuze uit kleur- en materiaalstalen waarvan we gezamenlijk een palet creëren. Wij zullen zo veel mogelijk vragen beantwoorden en jouw interieur wensen vertalen naar een tastbaar en realiseerbaar ontwerp. 

 

Of het nu gaat om het eerste moment bij aankoop van een huis of juist de afstyling. De zoektocht naar de perfecte bank en indeling, kleur en materiaalplan. Alles is bespreekbaar. Uiteraard helpen we je hierbij op weg met de juiste leveranciers en specialisten zodat je direct aan de slag kan.

 

Een sessie duurt maximaal 2,5 uur waarna wij meestal nog een half uur werk hebben om alle besproken ideeën in een compleet plan te gieten. Deze sturen we later na en hierin is alle informatie terug te vinden. 

 

Kosten hiervoor zijn € 242,- per uur. 

ERVARINGEN

Bij Eva en haar team voel je je meteen op je gemak. De gezellige showroom en relaxte sfeer zorgen ervoor dat je al snel als één team verzonken raakt in de creatie van je droom interieur. Hoe snel er een palet ontstaat dat geheel bij jezelf past en je zo snel mogelijk 1-op-1 in je huis wilt hebben… amazing! En het allermooiste? Zodra je het hebt gerealiseerd voelt het nóg beter! Het zijn de ideeën en puntjes op de i die je zelf niet zo perfect bij elkaar verzonnen krijgt. Wij genieten elke dag, óók van de blijvende stroom aan complimenten over ons mooie interieur. Bedankt, toppers!

Martijn

Na het inrichten van ons nieuwbouwappartement kwamen we tot de conclusie dat onze keuzes ons niet blij en gelukkig maakten en hebben we de hulp van Eva gevraagd. Haar prachtige vertalingen van wensen naar realisatie kennen we van haar aandeel aan o.a. het TV-programma “Weer verliefd op je huis”. Na inventarisatie van onze wensen zaten we bij haar en haar collega Amanda (perfecte tandem) in haar showroom aan tafel. Binnen drie uur hadden we een interieuradvies waarin materialen, kleuren, wat houden we, wat vervangen we, styling items en verlichting waren opgenomen. Kortom, het voor ons perfecte plaatje, met keuzes die wij zelf nooit hebben durven maken. We zijn klaar met de herinrichting en blij dat we Eva hebben ingeschakeld

Paul & Ingeborg

Het adviesgesprek met Eva en Amanda ging met een heerlijke dynamiek en het resultaat was waar ik op hoopte. De energie, het snelle schakelen van hardop brainstormen en zoeken naar samples in de showroom en online en toch de lijn vasthouden van mijn wens. De adviezen, mogelijkheden en wat je beter niet kan doen. Je wordt zo meegezogen in het energieke proces en doordat ze beiden zo gemakkelijk in de omgang waren in een prima sfeer. Ik fietste weg met zo'n vrolijk en blij gevoel.

Anil

bottom of page